”Yksilöllisesti
Pitkäjänteisesti
Ilon kautta”

”Yksilöllisesti Pitkäjänteisesti Ilon kautta”

Yrityksille ja yhteisöille – Henkilöstön hyvinvointiin

Liikuntatunnit

Onko teillä työpaikalla puraissut juoksukärpänen tai kaipaatteko yritykseenne säännöllistä liikuntatuokiota, mutta vain ohjaaja puuttuu?

Juoksukoulu tuo lisää potkua työporukan harjoitteluun ja työpäivään. Harjoituksissa keskitytään esimerkiksi juoksutekniikka kehittäviin harjoituksiin sekä juoksijan lihaskunto- ja lihashuoltoharjoitteluun. Kokeneemmat harrastajat saavat vinkit juoksukunnon parantamiseen ja aloittelijat turvalliseen juoksuharrastuksen aloittamiseen. Juoksukouluun voi sisällyttää myös luentoja liittyen esimerkiksi ravintoon ja juoksutapahtumaan valmistautumiseen.

Liikuntatuokiot räätälöidään toiveidenne mukaan. Ne voivat olla esimerkiksi monipuolista lihaskuntoharjoittelua, kehonhuoltoa, kävely ja juoksuharjoittelua.

ENERGIA – työhyvinvointi

Toteutan työhyvinvointiprojekteja yhteistyössä Liisa Lampola personal training & coaching – kanssa. Olemme yhteistyökumppani, joka edistää ja uudistaa henkilöstönne hyvinvointia. Yksilölliset ratkaisut yrityksenne tarpeisiin tavoitteena onnellisempi ja tuottavampi henkilöstö, joka ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistaan. Kohtaamme jokaisen yksilönä huomioiden elämän kokonaiskuormituksen. Autamme parantamaan hyvinvointia pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Löydämme ratkaisuja ja teemme tuloksia, joilla on vaikutus myös yrityksen tuottavuuteen.

Valmentajina meillä on yhteensä 25 vuoden kokemus HR tehtävistä. Haluamme tarjota yrityksellenne helposti ostettavan laadukkaan palvelun, jota voi myös tarpeen tullen laajentaa vaivattomasti.

Palvelut

  • Firstbeat Hyvinvointianalyysi rekisteriseloste + 60min henkilökohtainen palaute
  • Inbody Kehonkoostumusanalyysi ja henkilökohtainen palaute
  • Luennot: Liikunta, ravinto, lepo
  • Henkilökohtaiset valmennukset: ura, life coach, ravinto, liikunta

Esimerkki: 6kk:n valmennusprojekti

  •  Firstbeat -ja Inbody Kehonkoostumusanalyysi valmennuksen alussa ja lopussa sis. 60min henkilökohtainen palaute ja hyvinvointiohjelma
  • Yhteiset liikuntahetket 2krt/kk á 60min
  • Luennot 3x60min Ravinto, liikunta, lepo
  • Raportointi yritykselle

Ota yhteyttä

3 + 13 =