Pikaiset kuulumiset

Posted by on Mar 18, 2015 in Kilpailut, muut | Comments Off

Kevät tuli nopsaa, lumi suli nopsaa ja jalatkin kulkee nopsaa.

En haluaisi nimetä blogihiljaisuuden syyksi kiirettä. Kiirehän on itse aiheutettua, mutta nyt on ollut ehkä aikajakso jolloin on ollut paljon tekemistä. Tekeminen tarkoittaa työtä ja treenaamista. Blogitekstien aiheita on pää täynnä: on mielessä ravintojuttuja (en ole koskaan vielä ravintopostausta tehnytkään), kestävyysharjoittelun perusasioihin liittyviä aiheita ja joo kyllä minä vielä kirjoitan siitä omastakin harjoittelusta.  Näihin palaan seuraavissa kirjoituksissa.

Vaikka kevät tuo iloisen mielen, niin purnaan silti pari lausetta. Yksi asia joka saisi poistua valikoimista, on maantiepöly. Olen siis hivenen ikävä ihminen ja toivon pientä sadetta. Raikkaampi ilma helpottaisi hengittämistä, silmien kutinaa ja nenän vuotamista. Alla olevassa kuvassa juostaan viime viikon lauantain Aktia Cupissa. Olin pari päivää täynnä maantiepölyä.

 

IMG_4626_aktia_cup_14.3.2015

Raastoilme. Kuvan otti Kimmo Rönnberg

Tällainen pieni pikakirjoitus tällä kertaa. Kevään tavoitejuoksut lähestyvät ja harjoitukset kovenevat, ennen kuin kevenevät. Jännittämään pääsen monen valmennettavan puolesta mm. Länsiväylä juoksua, HCR puolimaratonia, Tukholman maratonia ja muita pienempiä kisoja. Valmennuksista kiinnostuneille: olen tilapäisesti hetkisen täyteen buukattu ja otan uusia asiakkaita viikolta 16 eteenpäin. Joten jos olet kiinnostunut varaa alkutapaaminen ajoissa. Kehitteillä on nykyisten valmennuspakettien lisäksi myös etävalmennuspaketti, jahka saan siihen viimeisen silauksen tehtyä.

Iloa ja valoa kevääseen!