Ota yhteyttä

Tmi Minna Syvälä
Y-tunnus 2558060-3

Yhteydenotot:
minna.syvala@gmail.com
puh. 044 783 4399

Instagram nimellä minna.syvala

LinkedIn

Facebook

Twitter

 

Valmennusajat arkisin ma-pe välillä klo 9-19. Suosituimpia valmennusaikoja ovat ilta-ajat, joten valmennustapaamiset pidetään tuolloin Espoon alueella.

Muualla pääkaupunkiseudulla valmennustapaamiset mahdollisia arkisin klo 9-14 välillä.

 

Maksuvälineinä käyvät myös:

Virikeseteli-banner_130x63

conv_2008_KULTTUURISETELI _VOUCHER_FRONTSIDE.indd

LIIKUNTASETELI_200pix_ajantasainen_versio

punainen-logo

SporttiPassi_Logo_RGB_2R

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §.

Laatimispäivämäärä 20.9.2013

1. Rekisterinpitäjä: Tmi Minna Syvälä Y-tunnus 2558060-3, jatkossa ammatinharjoittaja.

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö: Minna Syvälä minna.syvala@gmail.com puh. 044 783 4399

3. Rekisterin nimi: Tmi Minna Syvälä / asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus/rekisterin käyttötarkoitus: Rekisterin tarkoitus on auttaa ammatinharjoittajaa laatimaan asiakkaan tavoitetta vastaava valmennuspaketti kokonaisuus.

5. Rekisterin tietosisältö: Asiakkaan yhteydenottolomakkeessa ilmoittamat tiedot sekä myöhemmin kerättävät alkuhaastattelutiedot, kuntotestaustiedot ja muut valmennussuhteen kannalta merkittävät tiedot liittyen liikunta- ja ravitsemusasioihin.

6. Säännönmukaiset tietolähteet: Tiedot perustuvat asiakkaan itse antamiin tietoihin ja ammatinharjoittajan merkintöihin.

7. Tietojen luovutus ja tietojen siirto: Tietoja ei luovuteta ulkopuolelle.

8. Rekisterin ja tietojen suojauksen periaatteet: Manuaalinen aineisto: arkistoidaan ja säilytetään paikassa, johon pääsy vain ammatinharjoittajalla. Sähköinen aineisto: rekisteriin on pääsy vain ammatin harjoittajalla. Tietokoneelle on pääsy vain ammatinharjoittajalla. Tekniset laitteistot on suojattu huolellisesti. Yhteydenottopyyntöjä ei vastaamisen jälkeen säilytetä, vaan ne tuhotaan.

9. Tarkastusoikeus: Asiakkaalla on oikeus tarkastaa ammatinharjoittajan hallussa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolain mukaisiin oikeuksiinsa. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisesti ja allekirjoitettuna vastaavalle henkilölle (kts. kohta 2).