"Yksilöllisesti – Pitkäjänteisesti – Ilon kautta"

Minna

Olen Minna Syvälä 41-vuotias valmentaja ja kestävyysjuoksija.

Koulutukseltani olen mm. sertifioitu personal trainer, ravintovalmentaja ja life coach. Vuoden 2020 aikana valmistun liikuntaneuvojaksi. Ydinosaamiseni on kestävyysjuoksu ja juoksun oheisharjoittelu sekä life coaching (arjenhallintavalmennus). Teen valmennustyötä terveys- ja kuntoliikkujien sekä kilpakuntoilijoihin kanssa. Olen kilpaillut SM tasolla kestävyysjuoksussa yleisessä sarjassa pärjäten ihan mukavasti sekä omassa ikäluokassani saavuttaen useita SM mitaleita.

Yksi keskeisimpiä tavoitteitani on innostaa ihmisiä tulemaan tietoisemmaksi siitä, millaista elämää he haluavat elää. Jokaisen tavoite on yhtä arvokas, olkoon se sitten vaikkapa pikkuisen parempi arkielämä, liikunnallinen elämäntapa tai maratonajan parantaminen.

Lue lisää…

Palvelut

Keskityn liikuntavalmennuksissani pääasiassa juoksijoihin aina aloittelijoista kokeneisiin kuntojuoksijoihin. Voit siis olla aktiivinen harrastaja, joka kaipaa uusia vinkkejä harjoitteluun ja tukea esimerkiksi omien juoksutavoitteiden saavuttamisessa, palautumisessa tai harjoittelun rytmittämisessä tai voit olla liikunnallista elämäntapaa suunnitteleva aloittelija, joka kaipaa tukea liikunnan aloittamiseen ja ravitsemukseen ensi askeleista lähtien.

Valmennuksessani on ollut Cooper-ajan parantajia, maratoonareita, polkujuoksijoita, ultrajuoksijoita, elämäntapamuutos prosessissa olevia elämysjuoksijoita eli hyvin monipuolinen joukko avun ja tuen tarvitsijoita.

Lue  lisää…

Ajankohtaista

Joululahjaa etsimässä? Lahjakortit juoksutekniikkavalmennukseen 

Juoksuvalmennus sopii lahjaksi sekä aloittelijalle että kokeneemmalle konkarille.

Tilaa 2x60min lahjakortti ja saat lahjakortin suoraan sähköpostiisi.

–  Juoksutekniikan analysointi

– Yksilölliset juoksun tekniikkaa ja taloudellisuutta lisäävät harjoitteet

– Tapaamiset 2x60min, tapaamisten välissä suosittelen noin 1 kuukauden mittaista omatoimiharjoittelujaksoa ennen seuraavaa tapaamista.

Hinta 209€/1hlö ja kaverin kanssa 234€/2hlö (sis. alv 24%)

Tapaamiset pidetään Espoon alueella, talvella sisähallissa. Hinta ei sisällä mahdollisia pääsymaksuja liikuntapaikkoihin.

Kortti voimassa 6kk ostopäivästä.

 

Joululahjaa etsimässä? Lahjakortit Firstbeat hyvinvointianalyysiin

Firstbeat hyvinvointianalyysi auttaa tunnistamaan kuormitustekijät. Analyysin ja henkilökohtaisen valmennuksen avulla opit palautumaan paremmin.

Hallitse stressiä – Tunnista keskeiset kuormitustekijäsi
Palaudu paremmin – Näe onko unesi palauttavaa
Liiku oikein – Todenna liikuntasi vaikutukset

Sisältö:
– 3 vrk kestävä sykevälivaihtelumittaus
– mittauksen analysointi ja mittausraportti
– 60min henkilökohtainen valmennus, jossa käydään läpi analyysi ja suunnitellaan jatkotoimenpiteet hyvinvoinnin parantamiseksi.

Hinta 180€ (sis. alv 24%) Lahjakortti voimassa 6kk ostopäivästä.

 

Yksilövalmennukset ovat täynnä!

Otan seuraavan kerran uusia asiakkaita pidempiaikaiseen yksilövalmennukseen (juoksu- ja hyvinvointivalmennus) maalis-huhtikuun aikana 2021. Alkuvuonna on tarjolla parin kerran yksityisvalmennustunteja. (juoksutekniikkavalmennus, lihaskuntovalmennus ja coaching). Valmennukset toteutetaan sinun toiveesi mukaan ulkona tai sisällä. Coaching keskustelut toteutetaan videopuhelun kautta.

Tiedustelut email: minna.syvala@gmail.com tai puh. 044 783 4399. Lähetä viesti, jos et tavoita puhelimitse.

 

Kevään juoksukoulut alkavat maaliskuussa 2021 Espoon Leppävaarassa!

Alkajille ja kuntoilijoille suunnatut juoksukoulut alkavat 4.3.2021 ja jatkuvat toukokuun loppuun.  Juoksukoulut toteutetaan yhteistyössä Vauhtisammakon kanssa, joten lisätiedot ja ilmoittautuminen heidän kauttaan

www.vauhtisammakko.com  ja valitse Espoon juoksukoulu.