"Yksilöllisesti – Pitkäjänteisesti – Ilon kautta"

Minna

Olen Minna Syvälä 41-vuotias valmentaja ja kestävyysjuoksija.

Koulutukseltani olen mm. liikuntaneuvoja, sertifioitu personal trainer, ravintovalmentaja ja life coach. Ydinosaamiseni on kestävyysjuoksu ja juoksun oheisharjoittelu sekä life coaching (arjen- ja stressinhallintavalmennus). Teen valmennustyötä terveys- ja kuntoliikkujien sekä kilpakuntoilijoihin kanssa. Olen kilpaillut SM tasolla kestävyysjuoksussa yleisessä sarjassa pärjäten ihan mukavasti sekä omassa ikäluokassani saavuttaen useita SM mitaleita.

Yksi keskeisimpiä tavoitteitani on innostaa ihmisiä tulemaan tietoisemmaksi siitä, millaista elämää he haluavat elää. Jokaisen tavoite on yhtä arvokas, olkoon se sitten vaikkapa pikkuisen parempi arkielämä, liikunnallinen elämäntapa tai maratonajan parantaminen.

Lue lisää…

Palvelut

Keskityn liikuntavalmennuksissani pääasiassa juoksijoihin aina aloittelijoista kokeneisiin kuntojuoksijoihin. Voit siis olla aktiivinen harrastaja, joka kaipaa uusia vinkkejä harjoitteluun ja tukea esimerkiksi omien juoksutavoitteiden saavuttamisessa, palautumisessa tai harjoittelun rytmittämisessä tai voit olla liikunnallista elämäntapaa suunnitteleva aloittelija, joka kaipaa tukea liikunnan aloittamiseen ja ravitsemukseen ensi askeleista lähtien.

Valmennuksessani on ollut Cooper-ajan parantajia, maratoonareita, polkujuoksijoita, ultrajuoksijoita, elämäntapamuutos prosessissa olevia elämysjuoksijoita eli hyvin monipuolinen joukko avun ja tuen tarvitsijoita.

Lue  lisää…

Ajankohtaista

Kesää kohden!

Paranna kuntoasi ja hyvinvointiasi yksityisvalmennuksessa. Tällä hetkellä tarjolla parin kerran yksityisvalmennustunteja sekä muutamia paikkoja pidempiaikaiseen valmennukseen.

Lisätiedot täältä.

Tiedustelut email: minna.syvala@gmail.com tai puh. 044 783 4399. Lähetä viesti, jos et tavoita puhelimitse.

 

Juoksukoulut siirtyvät syksyyn!

Alkajille ja kuntoilijoille suunnatut juoksukouluryhmät siirtyvät syksyyn.  Juoksukoulut toteutetaan yhteistyössä Vauhtisammakon kanssa, joten lisätiedot ja ilmoittautuminen heidän kauttaan

www.vauhtisammakko.com  ja valitse Espoon juoksukoulu.