"Yksilöllisesti – Pitkäjänteisesti – Ilon kautta"

Minna

Olen Minna Syvälä 40-vuotias valmentaja ja kestävyysjuoksija.

Vuonna 2004 aloitin kuntojuoksun säännöllisemmin ja vuonna 2005 juoksin ensimmäisen maratonin. Siitä se ajatus sitten lähti. Vuonna 2010, 31-vuotiaana, tein päätöksen aloittaa systemaattisemman harjoittelun. Olen siis aloittanut kilpailemisen hieman kypsemmällä iällä.

Olen kilpaillut SM tasolla kestävyysjuoksussa yleisessä sarjassa sekä omassa ikäluokassani. Päämatka on parin viimeisen vuoden aikana vaihtunut maratonista 5000m ja 10 000m ratamatkoihin, tulevaisuudesta en tiedä, fiiliksellä mennään. Olen pärjännyt sangen mukavasti SM tasolla yleisessä sarjassa, vaikka kesällä 2019 kolahti 40 ikävuotta mittariin. Se on vain numero.

Lue lisää…

Palvelut

Keskityn liikuntavalmennuksissani pääasiassa juoksijoihin aina aloittelijoista kokeneisiin kuntojuoksijoihin. Voit siis olla aktiivinen harrastaja, joka kaipaa uusia vinkkejä harjoitteluun ja tukea esimerkiksi omien juoksutavoitteiden saavuttamisessa, palautumisessa tai harjoittelun rytmittämisessä tai voit olla liikunnallista elämäntapaa suunnitteleva aloittelija, joka kaipaa tukea liikunnan aloittamiseen ja ravitsemukseen ensi askeleista lähtien.

Valmennuksessani on ollut Cooper-ajan parantajia, maratoonareita, polkujuoksijoita, ultrajuoksijoita, elämäntapamuutos prosessissa olevia elämysjuoksijoita eli hyvin monipuolinen joukko avun ja tuen tarvitsijoita.

Lue  lisää…

Ajankohtaista

Syksyn 2019 valmennukset ovat täynnä. 

Otan seuraavan kerran uusia asiakkaita pidempiaikaiseen valmennukseen tammikuussa 2020.

Joten jos tarvitset tukea hyvinvoinnin parantamiseen liikunnan, ravinnon ja coachingin avulla tai tukea juoksutekniikan parantamiseen ja juoksutavoitteiden saavuttamiseen tutustu valmennuspaketteihin täältä.

Tämän syksyn aikana kannattaa toki kysellä 1-2 kerran juoksutekniikkavalmennuksia, niihin löytyy aikoja vielä tälle vuodelle.

Ota yhteyttä minna.syvala@gmail.com tai puh. 044 783 4399 niin jutellaan lisää. Löydät minut myös Instagramista nimellä minna.syvala, tervetuloa seuraamaan työ- ja urheiluarkeani.

Mukavaa syksyä!

 

Tunnistatko miten palaudut harjoittelusta ja arkielämän kuormituksesta? 

First Beat hyvinvointianalyysi auttaa tunnistamaan kuormitustekijät. Analyysin ja henkilökohtaisen valmennuksen avulla opit palautumaan paremmin.

Lue lisää tästä

 

Valmennukset yrityksille ja yhteisöille

Juoksutekniikkavalmennukset urheiluseuroille ja yhteisöille. Työhyvinvointiprojektit ja liikuntatunnit yrityksille. Katso lisätiedot tästä.